Modele de unghii primăvară – Idei colorate pentru 2023

Modele de unghii primăvară

Primăvara este aici, iar acest lucru înseamnă că este timpul să ne răsfățăm cu modele noi de manichiuri. Cu podiumurile de modă ca sursă de inspirație, trendurile de designuri pentru unghii sunt variate și captivante. Modele de unghii primăvară: argintiu, bronz sau orice alt aspect metalizat, unghiile cu un efect cromat sunt o tendință majoră pentru primăvara 2023.

Ce modele de unghii de primăvară să alegem în acest an?

Forme și lungimi de unghii pentru primăvara 2023

După sezoane cu unghii lungi și ascuțite, anul acesta vedem o revenire a unghiilor mai scurte. Deși acestea pot părea mai dificil de decorat, multe modele de unghii pot fi adaptate pentru a se potrivi și pentru lungimile mai mici. Iar modelele de unghii mici, sunt nu doar mai practice, ci și mai ușor de întreținut.

Pentru forma unghiilor, trendul este către unghii „squovale”, un patrat rotunjit la colturi. Aceste modele de unghii patrate au revenit în tendințe pentru primăvara 2023. Însă, dacă vă plac unghiile ovale, similare cu unghiile rotunde însă puțin mai migdalate sau puțin ascuțite, aceste forme sunt încă în trend.

Culori și modele pentru unghii în primăvara 2023

Culori și modele pentru unghii în primăvara 2023

Modele de unghii primăvară: Crom

Crom

Unghiile cromate vor fi o tendință majoră în primăvara 2023. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de nuanțe, de la argintiu și bronz, până la auriu și alte culori.

Culori de primăvară

Culori de primăvară

Culorile tradiționale de primăvară, cum ar fi verdele ierbii, unghiile în tonuri delicate de albastru, violetul, roșul cu tentă portocalie și toate nuantele de roz sunt încă la modă în acest an. Însă, nuanțele de citrice sunt o noutate pentru primăvara 2023.

Unghii Unicorn

Unghii Unicorn

Culorile unicornului sunt încă în tendințe în această primăvară, dar sunt mai metalice, sidefate și mai soft decât nuanțele vibrante de anul trecut.

Barbiecore

Barbiecore

Rozul aprins se extinde acum și la unghii. Efectele Barbiecore au fost evidente în numeroase prezentări de modă din acest sezon.

Unghii curate, simple

Unghii curate, simple

Unghiile cu aspect sănătos sunt în trend pentru primăvara 2023. Astfel, culorile deschise ascund orice imperfectiune, creând un aspect curat, îngrijit și sănătos.

Manichiura frantuzească actualizată

Manichiura frantuzească actualizată

Manichiura frantuzească a revenit, dar într-o formă puțin diferită. Varfurile albe sunt mai micuțe și fine, abia vizibile, oferind un aspect sofisticat mâinilor.

Modele cu Accente pe unghii

Accente pe unghii

Unghiile decorate sunt în tendință pentru primăvara 2023! Accentele sunt cheia, de la ștrasuri și sclipici, până la lacurile mate sau lucioase. Fiecare detaliu contează! Arată-ți personalitatea și bucură-te de unghii frumoase și în pas cu moda.

Modele cu Bijuterii pentru unghii

Bijuterii pentru unghii

Piercingurile pentru unghii și alte decalcomanii inspirate de bijuterii vor fi în trend în 2023. Acestea pot adăuga un plus de strălucire oricărei manichiuri.

Modele de unghii florale pentru primăvara 2023

Modele de unghii florale pentru primăvara 2023

Manichiura cu flori

Manichiura cu flori

Manichiura cu flori este o opțiune excelentă pentru primăvară. Aceasta poate fi realizată în diferite stiluri, de la cele mai simple la cele mai complexe. Florile pot fi pictate direct pe unghii sau pot fi realizate cu ajutorul autocolantelor.

Flori de pomi pe unghii

Flori de pomi pe unghii

Florile de pomi pe unghii sunt o opțiune romantică și delicată pentru primăvară. Acestea pot fi realizate cu ajutorul unor culori de ojă vii și vesele.

Flori retro pe unghii

Flori retro pe unghii

Florile retro pe unghii sunt o alegere modernă și chic pentru primăvară. Acestea pot fi realizate cu ajutorul unor culori de ojă intense, precum albastru, fuchsia și roșu.

Încheiere

Încheiere

Primăvara este sezonul perfect pentru a experimenta cu noi modele și culori de unghii. Fie că alegeți un model floral delicat sau un design mai îndrăzneț, există nenumărate opțiuni din care să alegeți pentru a vă asigura că unghiile dumneavoastră sunt în pas cu tendințele sezonului.

Sursă foto: Canva


Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *