Unghii de vară: cele mai frumoase 75 modele

Unghii de vară

Esti gata să îți schimbi manichiura pentru sezonul cald care se apropie cu pași repezi? Dacă răspunsul tău este da, atunci acest articol cu modele de unghii de vară este pentru tine. Vom discuta despre cele mai în vogă modele de unghii pentru vară, de la cele cu sclipici până la unghii albe sau colorate, cu design geometric sau pastel.

1. Unghii de vară cu slipici

Unghii cu sclipici pentru vară

Sclipiciul este un element care aduce strălucire și prospețime unghiilor tale în sezonul cald. Poți alege un lac de unghii cu particule de sclipici sau poți adăuga sclipici peste un lac de unghii normal. Unghiile cu sclipici vor adăuga un plus de strălucire look-ului tău și vor atrage cu siguranță toate privirile.

1.1. Unghii de vară cu Sclipici discret

Unghii cu sclipici pentru vară

Dacă vrei ceva mai subtil, poți opta pentru un sclipici discret, care adaugă doar o notă de strălucire unghiilor tale. Alege o nuanță nude sau pastelată ca bază, iar apoi adaugă un strat subțire de sclipici pe deasupra.

1.2. Unghii de vară cu Sclipici puternic

Sclipici puternic

Pentru un efect mai puternic, poți opta pentru un sclipici intens, care să acopere întreaga unghie. Poți alege orice culoare îți place, de la nuanțe neon până la cele mai clasice, precum argintiu sau auriu.

2. Unghii de vară model french

Unghii French pentru vară

Un alt model de unghii pentru vară care rămâne în continuare la modă este manichiura French. Aceasta este perfectă pentru vara, deoarece arată curată și elegantă. Poți alege un lac de unghii alb pentru bază și un lac roz sau coral pentru vârfuri.

2.1. Unghii de vară model French clasic

French clasic

Un model clasic de unghii French implică o bază nude sau roz pal, cu vârfurile pictate în alb. Este un look elegant și sofisticat, care merge bine cu orice ținută.

2.2. Unghii de vară model French colorat

French colorat

Dacă vrei să adaugi un strop de culoare manichiurii tale, poți opta pentru un French colorat. Alege o culoare vibrantă pentru vârfuri, precum albastru, roz sau portocaliu.

3. Unghii de vară Albe

Unghii albe pentru vară

Unghiile albe sunt o altă tendință majoră pentru vara acestui an. Albul este o culoare pură și răcoritoare, ideală pentru sezonul cald. Poți opta pentru un look total alb, sau poți combina alb cu alte culori sau modele.

3.1. Unghii de vară Albe cu sclipici

Albe cu sclipici

Adaugă un plus de strălucire unghiilor tale albe cu ajutorul sclipiciului. Poți opta pentru un sclipici argintiu sau auriu, sau poți alege o nuanță mai colorată pentru un look mai îndrăzneț.

3.2. Unghii de vară Albe cu modele

Albe cu modele

Un alt mod de a-ți personaliza unghiile albe este de a adăuga diverse modele. Poți alege modele florale, geometrice sau orice altceva îți place.

4. Unghii de vară lungi

Unghii lungi pentru vară

Unghiile lungi sunt întotdeauna la modă și oferă o multitudine de opțiuni atunci când vine vorba de design. În acest sezon, se poartă unghiile ascutite, cu modele colorate sau pastelate.

4.1. Unghii de vară stiletto

Unghii stiletto

Cu forma lor ascuțită și dramatică, modelele de unghii stiletto sunt ideale pentru o noapte de vară petrecută la club. Poți alege un design simplu, cu o singură culoare, sau poți opta pentru un model mai elaborat.

4.2. Unghii de vară lungi colorate

Unghii lungi colorate

Dacă îți plac unghiile lungi, poți încerca un model colorat pentru vară. Alege câteva culori vibrante și creează un model geometic sau abstract.

5. Unghii de vară colorate

Unghii colorate pentru vară

Sezonul estival ne îndeamnă să îmbrățișăm tonurile îndrăznețe pe unghiile noastre, precum nuanțe de mandarină, lămâie sau smarald. În același timp, este o ocazie excelentă pentru a explora întregul spectru de culori delicate și, desigur, nu poate lipsi albul imaculat.

5.1. Unghii de vară multicolore

Unghii multicolore

Unul dintre cele mai îndrăznețe modele de unghii pentru vară este cel multicolor. Poți alege să îți pictezi fiecare unghie într-o culoare diferită, creând un efect arc-en-ciel.

5.2. Unghii de vară în degrade

Unghii în degrade

Un alt trend major pentru acest sezon este manichiura în degrade. Alege două sau mai multe culori și creează un efect de tranziție între ele.

6. Unghii de vară cu gel

Unghii cu gel pentru vară

Unghiile cu gel sunt o alegere populară pentru vară, deoarece sunt rezistente la apă, soare și activități de plajă. Dacă îți dorești un model de unghii care să reziste toată vacanța ta, atunci unghiile cu gel sunt alegerea perfectă.

6.1. Unghii de vară cu gel colorate

Unghii cu gel colorate

Unghiile cu gel colorate sunt ideale pentru a aduce un strop de veselie în zilele de vară. Poți alege dintr-o varietate largă de culori, de la nuanțe vibrante până la cele pastelate.

6.2. Unghii de vară cu gel nude

Unghii cu gel nude

Dacă preferi ceva mai discret, poți opta pentru unghii cu gel nude. Acestea vor arăta elegante și sofisticate, fiind perfecte pentru orice ocazie.

7. Unghii cu modele pentru vară

Unghii cu modele pentru vară

Vara este momentul perfect pentru a experimenta cu diverse modele de unghii. De la modele florale până la cele geometrice, opțiunile sunt nenumărate.

7.1. Unghii de vară cu modele florale

Unghii cu modele florale

Modelele florale sunt ideale pentru vară, deoarece aduc un plus de culoare și prospețime. Poți alege un model simplu cu o singură floare mare pe fiecare unghie sau un design mai elaborat cu mai multe flori mici.

7.2. Unghii de vară cu modele geometrice

Unghii cu modele geometrice

Modelele geometrice sunt o altă tendință majoră pentru acest sezon. Poți alege un model simplu cu linii drepte și unghiuri ascuțite, sau poți opta pentru un design mai complex, cu forme geometrice variate.

8. Unghii de vară cu modele/pete albe

Unghii cu pete albeUnghii cu modele pentru vară

Un trend nou pentru acest sezon este modelul de unghii cu pete albe. Acestea sunt realizate prin aplicarea de pete albe peste oja de bază, creând un efect interesant și original.

8.1. Modele/Pete albe pe unghii colorate

Modele pe unghii colorate

Aplică petele albe pe unghii colorate pentru un efect vibrant și plin de viață. Poți alege orice culoare îți place, de la nuanțe intense până la cele pastelate.

8.2. Modele/Pete albe pe unghii nude

Modele pe unghii nude

Dacă preferi ceva mai subtil, poți aplica petele albe pe unghii nude. Acest model va arăta elegant și sofisticat, fiind perfect pentru orice ocazie.

9. Unghii de vară cu modele nautice

Unghii cu modele nautice pentru vară

Dacă ești în căutarea unui design distractiv al unghiilor, încearcă unghiile nautice. Roșu, albastru deschis și alb decorează unghiile rotunjite. O ancoră draguță 3D adaugă și mai multă originalitate.

9.1. Unghii de vară model cu ancoră

Unghii cu ancoră

Un model popular pentru unghii cu modele nautice este cel cu ancoră. Acesta este un simbol clasic al stilului nautic și se potrivește perfect cu orice culoare de bază.

9.2. Unghii de vară cu dungi nautice

Unghii cu dungi nautice

Un alt model popular pentru unghii cu modele nautice este cel cu dungi. Alege două sau trei culori și creează un model cu dungi pe fiecare unghie.

10. Unghii de vară cu modele abstracte

Unghii cu modele abstracte pentru vară

Dacă ești o persoană creativă și îți place să experimentezi cu diverse modele, atunci unghiile cu modele abstracte sunt pentru tine. Acestea sunt realizate prin combinarea mai multor culori și forme, creând un efect unic și interesant.

10.1. Unghii de vară cu linii abstracte

Unghii cu linii abstracte

Poți încerca un model cu linii abstracte, care implică folosirea a mai multor culori și crearea de linii și forme neobișnuite. Acesta este un model distractiv și vibrant, perfect pentru sezonul de vară.

10.2. Unghii de vară cu forme abstracte

Unghii cu forme abstracte

Un alt model abstract pe care îl poți încerca este cel cu forme. Alege câteva culori vibrante și creează forme abstracte pe fiecare unghie.

Indiferent de modelul ales, asigură-te că ai o bază solidă și hidratează-ți unghiile și cuticulele pentru a le menține sănătoase. Nu uita să folosești o bază protectoare și un top coat pentru a-ți proteja unghiile de apă și soare. Vara aceasta, fără îndoială, unghiile sunt protagonistele personalității noastre. Puținele haine și lipsa de accesorii le fac un element pe care trebuie să-l scoatem și mai mult în valoare vara.

Alte modele de unghii de vară pentru 2023

Model unghii vară 1
Model unghii vară 2
Model unghii vară 3
Model unghii vară 4
Model unghii vară 5
Model unghii vară 6
Model unghii vară 7
Model unghii vară 8
Model unghii vară 9
Model unghii vară 10
Model unghii vară 11
Model unghii vară 12
Model unghii vară 13
Model unghii vară 14
Model unghii vară 15
Model unghii vară 16
Model unghii vară 17
Model unghii vară 18
Model unghii vară 19
Model unghii vară 20
Model unghii vară 22
Model unghii vară 23
Model unghii vară 24
Model unghii vară 25
Model unghii vară 26
Model unghii vară 27
Model unghii vară 28.
Model unghii vară 29
Model unghii vară 30
Model unghii vară 31
Model unghii vară 32
Model unghii vară 33
Model unghii vară 34
Model unghii vară 35
Model unghii vară 36
Model unghii vară 37.
Model unghii vară 38
Model unghii vară 39
Model unghii vară 40
Model unghii vară 41
Model unghii vară 42
Model unghii vară 43
Model unghii vară 44
Model unghii vară 45
Model unghii vară 46
Model unghii vară 47
Model unghii vară 48
Model unghii vară 49

Sursă foto: Canva

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *