Modele de unghii pentru toamna 2023: idei creative

Modele de unghii pentru toamna

Toamna este anotimpul când natura își schimbă haina în culori vibrante, iar această frumusețe nu trebuie să fie limitată doar la frunzele care cad. Aceasta este perioada perfectă pentru a încerca noi modele de unghii pentru toamna, care să completeze perfect garderoba ta de sezon.

În acest articol, vom explora tendințele de top pentru toamna 2023 în materie de manichiură și îți vom oferi idei creative pentru a-ți pune în valoare unghiile cu stil.

Tendințe de culori pentru unghii în toamna 2023

Modele de unghii pentru toamna

În timpul toamnei, culorile pe care le alegem pentru unghiile noastre sunt adesea influențate de nuanțele naturii. Următoarele culori sunt cele mai populare în acest sezon:

Modele de unghii pentru toamna 2023

1. Gri Deschis

Gri Deschis

Griul deschis este o alegere elegantă și sofisticată pentru manichiura de toamnă. Acesta este un ton neutru care se potrivește cu orice ținută și oferă un aspect rafinat manichiurii tale. Un finisaj mat poate adăuga un plus de stil și modernitate.

2. Roz Pal Ballet Slipper

Roz Pal Ballet Slipper

Rozul pal este o nuanță subtilă și feminină, ideală pentru a adăuga un strop de culoare manichiurii tale de toamnă. Această nuanță este preferată de celebrități precum Regina Elisabeta a II-a, Meghan Markle și Kate Middleton, fiind o alegere clasică și elegantă.

3. Roșu-mac

Roșu-mac

Roșul-mac este nuanța perfectă de roșu pentru toamna 2023. Este o culoare puternică și vibrantă, care nu se demodează niciodată. Adaugă un strop de culoare și un look statement manichiurii tale.

4. Bleumarin Glossy

Bleumarin Glossy

Bleumarinul glossy este o altă tendință hot pentru toamna 2023. Această nuanță închisă de albastru oferă un look elegant și sofisticat manichiurii tale. Pentru un plus de strălucire, poți adăuga un top coat lucios.

Trei modele de unghii la modă în toamna 2023

Trei modele de unghii la modă în toamna 2023

Culori diferite pe fiecare unghie

Culori diferite pe fiecare unghie

Acest trend este perfect pentru cele care își doresc o manichiură unică și creativă. Ideea este de a alege o paletă de culori complementare și de a picta fiecare unghie într-o nuanță diferită. Poți alege nuanțe de vișiniu, portocaliu, verde sau auriu, care sunt culori perfecte pentru toamnă.

Cafeniu mat cu forme geometrice

Cafeniu mat cu forme geometrice

Pentru un look mai sofisticat și elegant, optează pentru o manichiură în nuanțe de cafeniu mat. Adaugă forme geometrice, triunghiuri, puncte sau linii de culoare neagră pentru a crea un design modern și stilat.

Trei unghii în nuanțe de roșu închis și două cu motive florale

Trei unghii în nuanțe de roșu închis și două cu motive florale

Această manichiură este perfectă pentru cele care doresc să adauge un strop de culoare și un design artistic unghiilor lor. Aplică o nuanță de roșu închis pe trei unghii, iar pe celelalte două adaugă un model floral. Acest design este potrivit atât pentru ocazii speciale, cât și pentru zilele obișnuite.

Cum să alegi designul de unghii perfect pentru toamna 2023

Cum să alegi designul de unghii perfect pentru toamna 2023

1. Ține cont de tendințele sezonului

Ține cont de tendințele sezonului

Studiază trendurile în materie de designuri de unghii pentru toamna 2023 și alege un model care îți place și care se potrivește cu stilul tău personal. Poți alege un design simplu și elegant sau unul mai îndrăzneț și creativ.

2. Alege culorile potrivite

Alege culorile potrivite

Culorile pe care le alegi pentru unghiile tale ar trebui să se potrivească cu restul ținutei tale, dar și cu starea ta de spirit. Optează pentru nuanțe de roșu, portocaliu, maro sau gri, care sunt perfecte pentru toamnă.

3. Experimentează cu diferite modele și tehnici

Experimentează cu diferite modele și tehnici

Nu trebuie să te limitezi la un singur design sau tehnică. Experimentează cu diferite modele și tehnici, cum ar fi ombre, french, stiletto, cu gel, cu acril sau cu strasuri. Încearcă să creezi un design de unghii unic și original, care să te reprezinte.

Îngrijirea unghiilor în toamna 2023

Îngrijirea unghiilor în toamna 2023

Toamna, pielea mâinilor și unghiile pot deveni uscate din cauza vremii reci și umezite. Iată câteva sfaturi pentru a-ți menține unghiile sănătoase și frumoase în acest sezon:

1. Hidratarea este esențială

Hidratarea este esențială

Folosește o cremă hidratantă pentru mâini și un ulei pentru cuticule pentru a preveni uscarea pielii și a unghiilor. Poți folosi măști de mâini pentru a oferi o hidratare extra.

2. Menține unghiile curate și îngrijite

Menține unghiile curate și îngrijite

Curăță unghiile regulat și folosește o pilă pentru a le menține în formă. Evită să folosești unghii false sau extensii, care pot deteriora unghiile naturale.

3. Optează pentru produse de calitate

Optează pentru produse de calitate

Folosește lacuri de unghii și produse de îngrijire de calitate, care nu conțin ingrediente nocive. Alege produse care sunt blânde cu unghiile tale și care le oferă nutriție și protecție.

Indiferent dacă preferi un design simplu și elegant sau unul mai îndrăzneț și creativ, există o multitudine de designuri de unghii din care să alegi pentru toamna 2023. Înarmată cu aceste tendințe și sfaturi, te poți bucura de un sezon plin de frumusețe și stil. Iată mai jos o super colecție de modele de unghii din care să te inspiri în toamna 2023.

Colecție de modele de unghii de toamnă pentru 2023

Modele unghii de toamnă 1
Concluzie
Modele unghii de toamnă 2
Modele unghii de toamnă 3
Modele unghii de toamnă 4
Modele de unghii de toamnă 5
Modele de unghii de toamnă 6
Modele de unghii de toamnă 7
Modele de unghii de toamnă 8
Modele de unghii de toamnă 9
Modele de unghii de toamnă 10
Modele de unghii de toamnă 11
Modele de unghii de toamnă 12
Modele de unghii de toamnă 13
Modele de unghii de toamnă 14
Modele de unghii de toamnă 15
Modele de unghii de toamnă 16
Modele de unghii de toamnă 17
Modele de unghii de toamnă 18
Modele de unghii de toamnă 19
Modele de unghii de toamnă 20
Modele de unghii de toamnă 21
Modele de unghii de toamnă 22
Modele de unghii de toamnă 23
Modele de unghii de toamnă 24
Modele de unghii de toamnă 25
Modele de unghii de toamnă 26
Modele de unghii de toamnă 27
Modele de unghii de toamnă 28
Modele de unghii de toamnă 29
Modele de unghii de toamnă 30
Modele de unghii de toamnă 31
Modele de unghii de toamnă 32
Modele de unghii de toamnă 33
Modele de unghii de toamnă 34
Design fără titlu 35
Modelele de unghii roșii – GALERIE FOTO

Sursă foto: Canva


Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *