Unghii de Revelion: culori și modele de unghii pentru noaptea dintre ani!

Unghii-de-Revelion-ce-culori-si-modele-sa-porti-pe-unghii-in-noaptea-dintre-ani

Culorile și modelele de unghii pot transforma complet lookul tău de Revelion. În 2024, tendințele se îndreaptă spre nuanțe de iarna bogate și modele de unghii cu efecte de glitter și sclipici. Optezi pentru un accent de culoare sau pentru un design complex, important este să alegi ceva care să atragă atenția și să-ți completeze ținuta.

Cele mai frumoase nuanțe de iarnă pentru noaptea de Revelion 2023 – 2024

Cele mai frumoase nuanțe de iarnă pentru noaptea de Revelion 2023 – 2024

unghii de Revelion cu sclipici

unghii de Revelion cu sclipici

Unghiile cu sclipici sunt o alegere populară pentru Anul Nou. Acest luciu adăugat aduce un plus de strălucire oricărei manichiuri.

Unghii de Revelion cu Sclipici integral

Unghii de Revelion cu Sclipici integral
Sclipici integral (2)

Pentru un look 100% strălucitor, poți alege un sclipici care să-ți acopere integral unghiile. Alege un sclipici care conține multe particule strălucitoare pentru a obține o acoperire perfectă.

Modele cu Sclipici pe anumite unghii

Modele cu Sclipici pe anumite unghii
Sclipici pe anumite unghii2

Dacă vrei ceva mai subtil, poți alege să aplici sclipici doar pe anumite unghii. Acest lucru poate adăuga un punct de accent la manichiura ta.

Manichiura de Revelion French cu sclipici

Manichiura de Revelion French cu sclipici

Un alt mod minunat de a folosi sclipiciul este să-l aplici pe vârfurile unghiilor, în stilul manichiurii french. Acest stil reinventează clasicul french, dându-i un aspect festiv.

Unghiile roșii de Revelion

Unghiile roșii de Revelion
Unghiile roșii de Revelion model 2
Unghiile roșii de Revelion model 3
Unghiile roșii de Revelion model 4
Unghiile roșii de Revelion model 5

Roșul este o alegere clasică pentru manichiura de Anul Nou. Puteți folosi această culoare atât pentru a crea modele de unghii de Revelion, cât și pentru modele de unghii de Crăciun, potrivindu-se de minune cu orice ținută de petrecere, fiind perfectă pentru a sărbători trecerea într-un nou an.

Unghii de Revelion cu accente metalice

Unghii de Revelion cu accente metalice

Unghiile metalice sunt o altă alegere populară pentru Anul Nou. Cu ojele metalice disponibile pe piață astăzi, poți crea o manichiură spectaculoasă.

Unghii cu Nuanțe metalice clasice

Unghii cu Nuanțe metalice clasice

Auriu, argintiu și arămiu sunt nuanțele metalice clasice pe care le poți alege pentru manichiura ta.

Unghii cu Nuanțe metalice moderne

Unghii cu Nuanțe metalice moderne

Dacă vrei ceva diferit, poți încerca nuanțe metalice moderne precum auriu rose sau gri metalizat.

Manichiura french reinventată pentru un Revelion 2023 – 2024 de neuitat

Manichiura french reinventată pentru un Revelion 2023 - 2024 de neuitat
Manichiura french reinventată pentru un Revelion 2023 - 2024 de neuitat model 2

Manichiura french a fost reinventată în multe moduri în ultimii ani. De la vârfuri colorate în roșu, negru, cu sclipici sau în nuanțe metalice, până la aceeași culoare cu cea a unghiei, dar în variantă mată, există multe stiluri pe care le poți încerca.

Unghiile mate cu sclipici la trecerea din ani

Unghiile mate cu sclipici

Contrastul dintre o manichiură mată și sclipiciul aplicat peste este o alegere excelentă pentru Anul Nou. Alege o ojă mată închisă la culoare pentru a obține un efect dramatic.

Unghiile în culori puternice pentru un Revelion de vis

Unghiile în culori puternice pentru un Revelion de vis
Unghiile în culori puternice pentru un Revelion de vis model 2

Culorile puternice, cum ar fi albastru închis sau portocaliu intens, pot atrage privirile și pot adăuga un plus de personalitate manichiurii tale. Aceste culori pot fi interpretate ca simboluri ale bogăției și fericirii pentru anul care vine.

Unghii de Revelion albe

Unghii de Revelion albe

Albul este o altă alegere populară pentru unghiile de Anul Nou. Această culoare poate aduce pace în sufletul tău și poate atrage oportunități noi în viața ta.

Modele de unghii de Revelion roz

Modele de unghii de Revelion roz
Modele de unghii de Revelion roz model 2
Modele de unghii de Revelion roz model 3

Rozul este o alegere superbă pentru unghiile tale de Anul Nou. Această culoare semnifică succesul financiar, deci dacă visezi la prosperitate în anul care vine, alege o manichiură roz.

Modele de unghii argintii, pentru o seară de neuitat

Modele de unghii argintii, pentru o seară de neuitat

Argintiul este o culoare futuristă asociată cu noaptea de Anul Nou. Această culoare aduce noroc în orice început și exprimă prestigiu și bunăstare financiară.

Unghiile aurii la trecerea din ani

Unghiile aurii la trecerea din ani

Auriul semnifică abundență. Fie că este vorba despre abundență materială sau spirituală, culoarea aurie poate atrage tot ceea ce este mai bun în viața ta.

Unghii cu accente pentru un 2024 strălucitor

Unghii cu accente pentru un 2024 strălucitor

Dacă nu ai curajul să porți o manichiură complet aurie sau argintie, poți opta pentru una cu accente de auriu sau argintiu. Aceasta adaugă un plus de strălucire și sofisticare manichiurii tale.

Unghii de Revelion cu pietre strălucitoare

Unghii de Revelion cu pietre strălucitoare

Pietrele strălucitoare pot fi un alt accent pe care să-l adaugi manichiurii tale de Anul Nou. Acestea adaugă un plus de strălucire și eleganță manichiurii tale și pot fi aplicate în diverse modele.

Manichiura cu gel de Revelion: Alegerea culorilor ideale

Manichiura cu gel de Revelion: Alegerea culorilor ideale

Pentru unghii de revelion, culorile vibrante și nuanțele de iarnă frumoase sunt esențiale. Poți alege dintr-o gamă variată de culori, de la roșu intens până la albastru închis. Gelul oferă un finisaj lucios și un efect de durată, asigurând că unghiile tale vor arăta perfect pe tot parcursul noapții.

Idei de manichiură pentru unghii scurte de Revelion

Idei de manichiură pentru unghii scurte de Revelion
Idei de manichiură pentru unghii scurte de Revelion model 2

Chiar și pentru unghii scurte, există numeroase idei de manichiuri de revelion. Modelele subtile, precum cele cu sclipici fin sau cu un accent de culoare, pot face unghiile să pară mai lungi și mai elegante.

Manichiura de Revelion pentru unghii lungi

Manichiura de Revelion pentru unghii lungi
Manichiura de Revelion pentru unghii lungi model 2

Unghiile lungi oferă un canvas mare pentru creativitate. Poți opta pentru modele complexe sau pentru un design simplu, dar sofisticat. Indiferent de alegere, asigură-te că manichiura ta de Revelion este una care să reflecte stilul tău unic.

Cum să alegi manichiura perfectă pentru Revelionul 2023-2024

Cum să alegi manichiura perfectă pentru Revelionul 2023-2024

Alegerea manichiurii perfecte pentru Revelion este o combinație de stil personal, tendințe actuale și adaptarea la evenimentul la care vei participa. Iată câteva sfaturi valoroase pentru a te asigura că manichiura ta va străluci în noaptea dintre ani:

 1. Înțelege Tendințele Actuale: Informează-te despre cele mai recente trenduri în manichiură. În 2023, de exemplu, sunt la modă unghiile cu gel, designurile cu sclipici și culorile metalice. Caută inspirație pe rețelele sociale, în reviste de modă sau la saloanele de manichiură.
 2. Alege Culoarea Potrivită: Culoarea unghiilor poate spune multe despre personalitatea ta și despre modul în care vrei să fii percepută. Pentru Revelion, culorile tradiționale precum roșu, auriu și argintiu sunt populare, dar nu te teme să experimentezi cu culori mai îndrăznețe sau cu nuanțe pastelate.
 3. Lucrează cu Lungimea și Forma Unghiilor Tale: Fiecare formă și lungime a unghiei poate fi accentuată în moduri diferite. De exemplu, unghiile scurte arată grozav cu culori deschise sau cu un finisaj mat, în timp ce unghiile lungi permit mai multe posibilități de design.
 4. Adaptarea la Ocazie: Dacă petrecerea de Revelion la care participi este formală, optează pentru un look mai sofisticat și elegant. În schimb, dacă petrecerea este casual, poți alege un design mai jucăuș sau experimenta cu modele mai îndrăznețe.
 5. Durabilitatea este Cheia: Alege o manichiură care va rezista întreaga noapte. Gelul este o alegere populară datorită durabilității sale, dar dacă preferi oja tradițională, asigură-te că aplici un top coat pentru un finisaj de durată.
 6. Consideră Accentele: Detaliile mici pot face diferența. De exemplu, poți adăuga sclipici pe o singură unghie, strasuri sau alte decorațiuni pentru a adăuga un plus de strălucire manichiurii tale.
 7. Confortul Personal: În cele din urmă, cel mai important este să te simți confortabil și încrezătoare cu manichiura ta. Nu te simți obligată să urmezi un trend dacă nu se potrivește stilului tău personal.

Alegerea manichiurii perfecte pentru Revelion presupune un mix între a fi la curent cu tendințele, a înțelege ce ți se potrivește și a avea în vedere contextul evenimentului. Cu aceste sfaturi, poți fi sigură că vei face o alegere care să te reprezinte și să te facă să strălucești în noaptea de Revelion.

Pentru o seară de Revelion reușită, te-ar putea interesa să știi și următoarele răspunsuri la întrebări:

 1. Cum pot realiza acasă o manichiură de Revelion?
 • Pentru a realiza o manichiură de Revelion acasă, ai nevoie de câteva unelte și produse esențiale: ojă de calitate, un top coat, o bază de unghii, bețișoare de manichiură, o pilă și eventual sclipici sau strasuri pentru decor. Începe prin a-ți pregăti unghiile: curăță-le, pilește-le în forma dorită și aplică o bază protectoare.
 • Alege apoi o culoare de ojă care se potrivește cu ținuta ta și aplic-o cu grijă. Pentru un plus de strălucire, adaugă sclipici sau aplicații decorative. Încheie cu un strat de top coat pentru a asigura durabilitatea manichiurii. Lasă unghiile să se usuce complet pentru a evita deteriorarea.

2. Cum pot menține manichiura intactă pe parcursul întregii nopți de Revelion?

 • Pentru a menține manichiura intactă pe tot parcursul nopții de Revelion, este important să folosești produse de calitate și să aplici un top coat durabil. Evită activități care ar putea deteriora oja, cum ar fi deschiderea capacelor sau folosirea degetelor în mod excesiv. Dacă optezi pentru unghii cu gel, acestea vor fi mai rezistente.
 • De asemenea, este util să ai la îndemână un mini kit de reparații cu oja folosită și un top coat, pentru retușuri rapide în caz de nevoie.

3. Ce culori de ojă se potrivesc cel mai bine cu ținuta mea de Revelion?

 • Alegerea culorii ojei în funcție de ținută este esențială pentru un look coerent și elegant. Pentru ținute negre sau neutre, poți alege culori vibrante sau metalice pentru a adăuga un pop de culoare. Dacă ținuta ta este colorată sau are modele complexe, optează pentru o manichiură în nuanțe neutre sau pastelate pentru a nu supraîncărca look-ul.

De asemenea, poți alege o culoare de ojă care se regăsește în accesoriile tale, pentru a crea un efect unitar și sofisticat.

Să aveți Un Revelion de neuitat și un 2024 cu multă sănătate, bucurii și frumusețe! 🙂


Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *