Modele de unghii simple: + 50 modele superbe!

Modele de unghii simple

Arta manichiurii a evoluat semnificativ în ultimii ani, iar aceste delicate dar minunate modele de unghii simple au devenit o alegere populară pentru multe persoane. Indiferent dacă vrei să-ți faci unghiile acasă sau la salon, aceste modele sunt elegante, versatile și pot fi adaptate pentru a se potrivi cu orice ocazie sau stil.

Ce sunt modelele de unghii simple?

Ce sunt modelele de unghii simple

Modelele de unghii simple sunt, așa cum sugerează și numele, modele de manichiură care nu sunt prea complicate sau elaborate. Acestea pot fi realizate cu ușurință acasă sau într-un salon profesional, iar rezultatul este întotdeauna sofisticat și elegant. Modelele de unghii simple pot include o gamă largă de stiluri, de la manichiura franceză clasică la unghii cu gel, unghii de vară, unghii cu sclipici și multe altele.

Modele de unghii simple pentru unghii scurte

Modele de unghii simple pentru unghii scurte

Unghiile scurte sunt adesea mai ușor de îngrijit și pot fi mai confortabile pentru unele persoane, dar asta nu înseamnă că trebuie să te limitezi la un singur stil de manichiură. Există multe modele de unghii simple care arată fantastic pe unghii scurte.

Manichiura franceză

Manichiura franceză

Manichiura franceză este unul dintre cele mai cunoscute și mai iubite modele de unghii simple. Este cunoscută pentru aspectul său curat și sofisticat și poate fi realizată cu ușurință pe unghii scurte. Acest stil presupune aplicarea unei culori neutre sau nude pe toată suprafața unghiei, urmată de aplicarea unei benzi albe la vârfurile unghiilor.

Unghii cu gel

Unghii cu gel

Unghiile cu gel sunt o altă opțiune populară pentru unghii scurte. Gelul este aplicat peste unghia naturală, oferind un aspect lucios și durabil. Poți opta pentru o culoare solidă sau poți încerca diferite modele simple, cum ar fi puncte sau linii.

Unghii de vară

Unghii de vară

Dacă îți place să experimentezi cu culori vii și modele distractive, unghiile de vară sunt perfecte pentru tine. Poți încerca modele cu dungi, flori, fructe sau orice altceva îți place. Încearcă să folosești culorile verii, cum ar fi albastru, roz, portocaliu și galben, pentru a-ți da unghiilor scurte un aspect proaspăt și vesel.

Modele de unghii simple pentru unghii lungi

Modele de unghii simple pentru unghii lungi

Dacă ai unghii lungi, ai la dispoziție și mai multe opțiuni pentru modele de unghii simple. Iată câteva idei pe care le poți încerca:

Unghii cu sclipici

Unghii cu sclipici

Sclipiciul poate adăuga un plus de strălucire oricărui model de unghii. Poți opta pentru un sclipici discret, în nuanțe de argintiu sau auriu, sau poți fi mai îndrăzneață și poți alege un sclipici colorat. Indiferent de alegerea ta, unghiile cu sclipici vor atrage cu siguranță atenția.

Unghii nude

Unghii nude

Nude-ul este o altă tendință populară în lumea manichiurii. Acesta oferă un aspect curat și natural unghiilor, fiind perfect pentru oricine caută un stil simplu, dar sofisticat. Poți opta pentru un nude simplu sau poți adăuga un pic de strălucire cu ajutorul unui top coat cu sclipici.

French modern

French modern

Pentru un twist modern al manichiurii franceze, poți încerca să folosești culori diferite pentru vârfurile unghiilor. Albastru, roz, negru sau orice altă culoare îți place poate fi folosită pentru a da un aspect nou și proaspăt manichiurii tale.

Modele de unghii simple: Tendințe în 2023

Modele de unghii simple Tendințe în 2023

În 2023, tendințele în materie de modele de unghii simple pun accent pe culori luminoase, modele geometrice și accente metalice. Iată câteva dintre cele mai populare tendințe pe care le poți încerca:

Culori luminoase

Culori luminoase

Culorile luminoase sunt la modă în 2023. De la nuanțe electrice de roz și albastru până la culori pastelate, orice merge. Poți încerca un model de unghii ombre, cu trecerea graduală de la o culoare la alta, sau poți încerca un model bloc de culoare, cu fiecare unghie pictată într-o culoare diferită.

Modele geometrice

Modele geometrice

Modelele geometrice sunt o altă tendință mare în 2023. Acestea pot fi simple sau complexe, în funcție de preferințele tale. Poți încerca linii drepte, cercuri, triunghiuri sau orice altă formă îți place. Poți folosi culori contrastante pentru a face modelele să iasă în evidență, sau poți folosi culori similare pentru un aspect mai subtil.

Accente metalice

Accente metalice

Accentele metalice sunt o altă tendință populară în 2023. Poți încerca să folosești o ojă metalică pentru a crea un model simplu pe unghiile tale, sau poți folosi folie metalică pentru un aspect mai dramatic. Argintul și auriul sunt cele mai populare culori, dar poți încerca și alte nuanțe, cum ar fi rozul metalic sau albastrul metalic.

Cum să creezi modele de unghii simple acasă?

Cum să creezi modele de unghii simple acasă

Dacă nu ești dispusă să mergi la salon sau dacă vrei să economisești niște bani, poți să îți faci singură modelele de unghii simple acasă. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta:

  • Asigură-te că unghiile tale sunt curate și sănătoase înainte de a aplica oja. Acest lucru va ajuta la prevenirea infecțiilor și va face oja să se așeze mai bine pe unghii.
  • Folosește un strat de bază înainte de a aplica oja colorată. Acest lucru va ajuta la protejarea unghiilor tale și va face ca oja să reziste mai mult timp.
  • Aplică oja cu grijă, începând de la baza unghiei și mergând spre vârf. Încearcă să eviți aplicarea ojei pe cuticule, deoarece acest lucru poate duce la descuamarea ojei.
  • Dacă faci un model, asigură-te că ai toate instrumentele de care ai nevoie înainte de a începe. Acestea pot include pensule pentru unghii, benzi pentru manichiură, ștampile pentru unghii și altele.
  • Lasă oja să se usuce complet înainte de a aplica un strat protector. Acest lucru va ajuta la prevenirea descuamării și va face ca manichiura ta să reziste mai mult timp.
  • Dacă ai greșit, nu te panica. Poți folosi un creion corector pentru unghii pentru a îndepărta oja în exces.
  • Ai răbdare. Crearea unui model de unghii poate dura ceva timp, dar rezultatul final merită efortul.

Idei de modele de unghii simple

Idei de modele de unghii simple

Dacă ești în căutare de inspirație, iată câteva idei de modele de unghii simple pe care le poți încerca:

Stripe It Up

Stripe It Up

Unghiile cu dungi sunt simple dar elegante. Poți opta pentru dungi verticale sau orizontale, sau poți încerca un mix de ambele pentru un aspect mai interesant. Alege culori care se potrivesc cu ținuta ta sau cu starea de spirit.

Polka Dots

Polka Dots

Punctele sunt distractive și ușor de realizat. Ai nevoie doar de o ojă de bază și una de contrast pentru a crea puncte. Poți folosi un bețișor cosmetic sau un instrument de punctare special pentru a crea punctele.

Ombre Nails

Ombre Nails

Unghiile ombre sunt la modă și ușor de realizat. Ai nevoie de două sau mai multe culori de ojă care se potrivesc între ele. Aplică culorile pe unghii într-un gradient, folosind un burete de machiaj pentru a amesteca culorile la mijloc.

Glitter Nails

Glitter Nails

Unghiile cu sclipici sunt o alegere excelentă pentru o ocazie specială. Poți folosi o ojă cu sclipici sau poți adăuga sclipici peste o ojă obișnuită. Asigură-te că aplici un strat protector peste sclipici pentru a-l sigila.

În încheiere

În încheiere

Modelele de unghii simple sunt o alegere excelentă pentru oricine dorește un aspect elegant și sofisticat, fără prea mult efort. Acestea pot fi adaptate pentru a se potrivi cu orice stil sau ocazie, iar posibilitățile sunt practic nelimitate. Deci, indiferent dacă preferi manichiura franceză clasică, unghiile cu gel sau unghiile de vară, există cu siguranță un model de unghii simple perfect pentru tine.

Alte modele de unghii simple pentru 2023.

Model unghii simple 1
Design fără titlu - 2023-07-12T141246.585
Model unghii simple 2
Model unghii simple 3
Model unghii simple 4
Model unghii simple 5
Model unghii simple 6
Model unghii simple 7
Model unghii simple 8
Model unghii simple 9
Model unghii simple 10
Model unghii simple 11
Model unghii simple 12
Model unghii simple 13
Model unghii simple 14
Model unghii simple 15
Model unghii simple 16
Model unghii simple 17
Model unghii simple 18
Model unghii simple 20
Model unghii simple 21
Model unghii simple 22
Model unghii simple 23
Model unghii simple 24
Model unghii simple 25
Model unghii simple 26
Model unghii simple 27
Model unghii simple 28
Model unghii simple 29
Model unghii simple 30
Model unghii simple 31
Model unghii simple 32
Model unghii simple 33
Model unghii simple 34
Model unghii simple 35
Model unghii simple 36
Model unghii simple 37
Model unghii simple 38
Model unghii simple 39
Model unghii simple 40
Model unghii simple 41
Model unghii simple 42
Model unghii simple 43
Model unghii simple 44
Model unghii simple 45
Model unghii simple 46
Model unghii simple 47
Model unghii simple 48
Model unghii simple 49
Model unghii simple 50
Model unghii simple 51
Model unghii simple 52
Model unghii simple 53
Model unghii simple 54
Model unghii simple 55
Model unghii simple 56
Model unghii simple 57
Model unghii simple 58
Model unghii simple 59
Model unghii simple 60
Model unghii simple 61
Model unghii simple 62
Model unghii simple 63
Model unghii simple 64
Model unghii simple 65
Model unghii simple 66
Model unghii simple 67
Model unghii simple 68
Model unghii simple 69
Model unghii simple 70
Model unghii simple 71
Model unghii simple 72
Model unghii simple 73
Model unghii simple 74
Model unghii simple 75
Model unghii simple 76
Model unghii simple 77
Model unghii simple 78
Model unghii simple 79
Model unghii simple 80
Model unghii simple 81
Model unghii simple 82
Model unghii simple 83
Model unghii simple 84
Model unghii simple 85
Model unghii simple 85
Model unghii simple 87
Model unghii simple 88

Sursă foto: Canva

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *